Vanbreda Risk & Benefits ontvangt opnieuw 'Gold label' Best Managed Company

Vanbreda Risk & Benefits is door Deloitte voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot een Best Managed Company. “We zijn enorm trots dat we opnieuw het Gold label krijgen toegekend. Onze erkenning als Best Managed Company, vijf jaar na elkaar, bewijst dat wij over sterke troeven beschikken om ons door moeilijke tijden te loodsen, duurzame groei te realiseren en ons op digitaal vlak verder klaar te stomen voor de wereld van morgen. Het onderstreept onze constante grote veerkracht, onze heldere visie en ons sociale engagement, jaar na jaar”, zegt CEO Pedro Matthynssens.

VRB Spinner

Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven gaan sinds 2018 elk jaar op zoek naar de ‘Best Managed Companies’ onder de Belgische kmo’s en familiebedrijven. De onafhankelijke jury erkent het vermogen van de laureaten van dit jaar om zelfs in een crisisperiode succes te boeken en hun marktpositie te versterken.

ESG-programma schakelt een versnelling hoger

Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar streng aan een beproefd globaal kader: een heldere langetermijnstrategie, uitgebreide capaciteiten, een sterk engagement en solide financiële resultaten.

Pedro Matthynssens: “De jury van experten feliciteert onze organisatie met haar uitzonderlijke financiële prestatie van het afgelopen jaar, het aantrekken en behouden van talenten doorheen de hele organisatie, onze heldere strategie en de implementatie ervan in onze verschillende commerciële afdelingen. Daarnaast moedigen ze ons aan om volop te blijven inzetten op diversiteit en inclusie. Ten slotte wordt 2022 voor Vanbreda Risk & Benefits het jaar waarin we een reeks vooropgestelde ambitieuze ESG-doelstellingen willen waarmaken.”

Ambitie om Platinum label te behalen in 2024

Voor de vijfde maal op rij behaalt Vanbreda Risk & Benefits het Best Managed Company-label.  Pedro Matthynssens: “Dit is opnieuw een fantastische erkenning niet alleen voor ons management, maar voor al onze medewerkers. En we leggen de lat opnieuw hoog voor de komende jaren: we streven ernaar om in 2024 het Platinum label te behalen dat wordt uitgereikt na de zevende award.”

Interview of meer informatie?

Isabelle Hoes

Marketing and Communication Vanbreda Risk & Benefits